Om oss

Team vovvov.no består av Vigdis, som designer og syr, og Embla som er modell/testdeltaker/kosedyr. Vi er et bittelite team som syns det er morsomt å lage det lille ekstra til deg som kunde. Når det blir ekstra mye å gjøre, kaller vi inn forsterkninger fra resten av husstanden, da stiller husbonden Ola og hunden Fenris også opp.

I tillegg til å sy, er Vigdis også jakthundinstruktør, og er utdannet via både NJFF og FKF. Hun er svært opptatt av å etablere et god samarbeid mellom hund og fører. Vigdis holder kurs i grunndressur i regi av diverse foreninger og klubber. Vigdis er også innehaver av Kennel Vingesletta, som driver med stueoppdrett av strihåret vorsteh.

Embla er ei strihåret vorstehtispe født i februar 2016. Embla er eget oppdrett, og er fra Kennel Vingeslettas A-kull. Embla ble høsten 2018 e+godkjent som ettersøkshund for storvilt, med far Ola som fører. Sammen danner Embla og Ola offentlig godkjent ettersøksekvipasje, og de tjenestegjør i viltvakten til Eidsberg kommune.

I løpet av sommeren 2017 har Embla vist seg å være en meget god apportør i unghundklassen, og på ni starter har hun gått til syv førstepremier og en annenpremie. Hun har også gått inn til en 1 AK i apport i voksenklassen i 2018 med 29 av 30 mulige poeng. På utstillinger har Embla fått Excellent med CK, hvilket betyr at hun er helt perfekt og rasetypisk eksteriørmessig.

For at Team vovvov.no skal kunne fungere optimalt, er vi helt nødt til å ha gode samarbeidspartnere. Her finner du derfor informasjon om våre samarbeidspartnere.

Team vovvov.no
Embla