Samarbeidspartnere

Team vovvov.no er avhengige av gode samarbeidspartnere for å kunne levere kvalitet. Vi er opptatte av å handle alt vi trenger i Norge, både til produksjon av varer, vedlikehold av maskiner og mat/utstyr til våre firbente bestevenner.

Vi har et tett samarbeid med Malin hos Sy og service. Malin hjelper til med ideer til design av produkter, og vedlikehold av våre Bernina maskiner, vår Singer industrimaskin fra 1935 og vår Brother ScanNcut.

Eucanuba er vår leverandør av hundemat, valpepakker, og annet våre firbente bestevenner trenger for å ha et sunt kosthold.

T. Pladsen AS er leverandør av det meste, med unntak av metervarer, vi trenger til produksjon av halsbånd, dekken og annet. De har, i tillegg til høy kvalitet på varene de leverer, en helt enormt god service.

Fr. Jørgensens Eftf. A/S er vår hovedleverandør av metervare.

Vi har også et tett samarbeid med Skaugom hundesenter på Gjøvik. Vi anbefaler å ta kontakt med disse dersom en trenger hjelp med hunden, både med tanke på diverse kurs, privattimer for å få løst utfordringer en har med hund, samt ved behov for hundehotell.