Jaktdekken – Tjenestetegn – markeringsdekken

Jaktdekken
Vi leverer jaktdekken sydd i bevernylon i forskjellige design – tilpasset deres ønsker. Se eksempler på dekken vi har designet lenger ned på siden, eller trykk her for å se flere dekken og andre produkter. Pris på dekkenet starter på kr kr 300, prislisten finner du i bunnen av denne siden.  Dekkenet som vi selger mest av, har et design hvor det er trykket hundens navn og eiers telefonnummer på sidene på dekkenet. Standardtrykk/vinyl er sølvfarget refleks, sort uten refleks eller hvit uten refleks. Refleksen er godkjent etter standaren EN-471. Ønsker du annen type vinyl, så løser vi selvfølgelig det, men da må det påregnes lenger leveringstid. Vi leverer også dekken med broderi.

Vi leverer dekken med grunnfarge hvit, oransje, rød og rosa. Opplys om fargevalg ved bestilling. Andre farger kan bestilles, men da må en påregne lenger produksjonstid. Dekkenet produseres i bevernylon som grunnfarge. Av sikkerhetshensyn leverer vi dekken med strikk rundt magen, men vi har også mulighet til å levere fast bånd dersom en ønsker det. Strikken kan ryke dersom hunden setter seg fast, og det er det som også er ønskelig slik at hunden da kommer seg løs. Ryker strikken, så kan vi sy på en ny slik at dekkenet fortsatt kan brukes.

Vi leverer dekken i standardstørrelsene S-XL, men kan også skreddersy dekken på mål. For å kunne tilpasse dekkenet til din hund, må vi ha målene på tegningen under, oppgitt i cm. A (sort strek) angir lengden på dekkenet (altså ikke hundens lengde, men den lengden du ønsker at dekkenet skal ha), B (gul strek) angir hvor remmen som fester dekkenet rundt magen skal plasseres, målt i rett linje fra fremside hals og til stedet hvor spennen skal festes, og C (grønn strek) angir hvor bredt dekkenet skal være. Ta i tillegg utgangspunkt i C, mål omkrets fra toppen av ryggen, rundt magen og tilbake til toppen av ryggen for å finne lengden på båndet rundt magen. Dersom du ønsker trykk/broderi på dekkenet, opplys da om hva som skal stå på hvilken side av dekkenet. Opplys gjerne også om hvilken rase din hund er.

Måleskjema jaktdekken

Eksempler på design på dekken. Trykk på bildene for å se bedre

Prisliste jaktdekken. Vi leverer også andre varianter etter ønske, og prisen vil da variere:

  • Helt enkelt dekken uten/med trykk: kr 320/380
  • Dekken med kontrastfarge eller refleksstriper: fra kr 500
  • Dekken med kontrastfarge/refleksstriper og trykk: fra kr 550
  • Tillegg for broderi i stedet for trykk, kr 100

Alle dekken kan designes etter eget ønske, det som er listet opp over er ikke uttømmende mtp design/innhold.

Markeringsdekken / tjenestetegn
Vi leverer tjenestetegn til brukshund, ettersøkshund osv. I all hovedsak syr vi dette i bevernylon. Standardpris er kr 350 inkludert 3 trykk og refleksbånd mellom fargene.

Ønsker du å bestille jaktdekken / markeringsdekken / tjenestetegn, kan du trykke her for å lese mer.