Kobbel / leiebånd / langline / hanefot

Vi leverer kobbel / leiebånd, hanefot og langline. Langline blir kun levert i polyester, men de kan leveres i praktisk talt ubegrenset lengde. Se video av disse her Disse kan leveres i sort eller rød farge, i både 18mm (rød og sort) og 25mm (kun sort) bredde. Pris for 8 meter med pistolkarabin starter på kr 195, og 15 meter med pistolkarabin starter på kr 320. Dersom en ønsker lenger enn dette, koster det kr 20 per meter ekstra.

Kobbel / leiebånd kan leveres i polyester slik som langlinene, i stoff slik at det feks matcher halsbånd, eller så kan vi levere i ekte skinn. Det fine med skinn, er at dersom det vedlikeholdes, blir det bare finere og finere med årene. Vi kan levere lærkobbel med inntil 2,5 meters lengde. Vårt favorittkobbel er ca 2,5 meter langt, har spenner i hver ende og tre d-ringer for å feste til håndak, rundt magen, eller for å feste rundt noe uten å måtte knyte. Kroker og ringer festes med niter. Vi har niter i sort og krom.

Hanefot kan leveres i de fleste materialer og med nesten ubegrenset antall «føtter» og lengder.

Priseksempler:

– kobbel / leiebånd i polyester, lengde 2,5 meter med fastsydd håndtak og krok i enden; fra kr 220
– kobbel / leiebånd i polyester, lengde 5 meter med fastsydd håndtak og krok i enden; kr 330 (18 mm bredde), kr 360 (25mm bredde)
– kobbel / leiebånd i polyester, lengde 2,5 meter med to kroker og 3 d-ringer; fra kr 350
– kobbel /leiebånd spesialsøm av stoff eller skai med brodert bånd; fra kr 450
– kobbel / leiebånd i lær, lengde ca 2,5 meter med to kroker og 3 d-ringer; kr 650
– hanefot, fra kr 150 (2×50 cm)

Alle de ovennevnte produkter i polyester kan leveres både kortere og lengre enn opplistet, vi finner ut av det sammen!